Prémium borok

A Mad Wine borait számos alkalommal választották Magyarország és a világ legjobbjai közé, ezért a MAD Bubbles megalkotásakor sem kötöttünk kompromisszumot.
https://madbubbles.hu/wp-content/uploads/2020/06/borok.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

A legmagasabb
#minőség

A pincészet jelenleg 20 hektár saját területtel rendelkezik, melyek jelentős része első osztályú dűlő. Tizenegy dűlőben dolgozunk, melyek nagy része Mádon található, de Tarcalon, Rátkán és Tállyán is rendelkezünk parcellákkal. 20 hektár termő ültetvényünk mellett 2 hektár új telepítéssel és 3 hektár melioráció alatt álló területtel rendelkezünk. Területeinknél azon kiemelt dűlőkre esett a választásunk, melyeket az 1700-as évek dűlőklasszifikációjától napjainkig a borvidék legjobb potenciálú területeiként tartanak számon.

Prémium borainkat jelenleg több, mint 35 országba exportáljuk világszerte.

Cégcsoportunk mindent megad Vendégei számára, ami egy tökéletes gasztroturisztikai utazás során nélkülözhetetlen. Borászatunkban elkészített integrációs-, és dűlőszelektált tételeink borkóstolóinkon, dűlőtúráinkon, de bisztróételeink mellé az Első Mádi Borházban is kóstolhatók.
A pihenni vágyók boutique hotelünkben, a Hotel Botrytisben engedhetik ki a gőzt jaccuzzink, szaunánk, vagy masszőrünk segítségével.

Keress minket bátran, ha vidéki élményekre vágysz nagyvilági minőségben!

https://madbubbles.hu/wp-content/uploads/2020/06/img-isometric-005.png

Kérdésed van? Keress minket az alábbi elérhetőségeken!

Kapcsolat

Copyright 2020. MAD WINE. All rights reserved.

bt_bb_section_top_section_coverage_image